OPIS: Za najzahtevnejše uporabnike, restavracije, hotele, proizvajalce sirov, suhomesnih proizvodov, ribogojce in lovce, ki ne želijo komorne vakuumirke. Z vakuumskim kanalom dolžine 360 mm, da lahko vakuumirate tudi 3 salame obenem in z dvojnim varilnim trakom. Garancija: 5 let. Vse oblike vakuumskega shranjevanja S Provacom 360 lahko vakuumirate trda in suha živila (avtomatska funkcija), kot so suhe salame, sir, trda zelenjava ali občutljiva živila z veliko vode (ročna pulzna funkcija), kot so ribe ali sveži sir. Količino vakuuma lahko nastavite povsem natančno, saj ima aparat vgrajen barometer. Vakuumirate lahko tudi vse vakuumske posode Status, v katerih shranjujete vnaprej pripravljeno hrano, npr. panirane zrezke, sveže očiščeno solato, ali pa ostanke hrane od obrokov, da jih porabite kasneje. Močan in hiter Dvojna črpalka omogoča hitro in efektivno delo, kar v primerih, ko shranjujete velike količine živil, resnično potrebujete. Se ne pregreva, saj z inovativno rešitvijo omogoča aktivno merjenje temperature, da zagotovi najboljše varjenje. Napredna tehnologija in inovativne rešitve. Za hitro in enostavno delo smo dodali inovativne rešitve, kot so avtomatsko odpiranje pokrova enostavno zaklepanje pokrova, senzor s posodico za tekočino in Status Stiki rešitve, da je proces dela čim bolj optimiziran. S funkcijo Marinator lahko v približno 20 min marinirate živila v posodi, za kar bi navadno porabili vsaj 24 ur. Vakuum namreč odpre pore in omogoči marinadi, da se hitreje vpije v živilo. Razvit in narejen v Sloveniji.
Sestava seta:
• profesionalni vakuumski aparat Provac 360
• 1 rola folije širine 280 x 3000mm
• 1 rola folije širine 350 x 3000mm
• 5 vrečk za vakuumiranje 200 x 280mm
• 5 vrečk za vakuumiranje 120 x 280mm
• 5 kosov dvostranskih samolepilnih trakov Status Stiki
• 1 priključek za vakuumiranje posod
• 1 ročni nož za rezanje folije
Video (povezava do YouTube) https://www.youtube.com/watch?v=WWaMhoMnIc0&t=22s